Hoe gewrichtspijn verlichten?

Bijgewerkt 21-juli-2020

Artritis kan zonder tekenen gebeuren en kan ons leven ellendig maken. Besteed speciale aandacht aan het hanteren! Pijnlijke bewegingen? Pijnlijke gewrichten vertellen je van tevoren hoe laat je moet wachten? Heb je ooit het gevoel gehad dat je geen stap kunt zetten omdat je gewrichten zo pijnlijk zijn? Sla je liever een familie-uitje over of speel je met je kleinkinderen? Onderneem actie tegen gewrichtsproblemen! Hieronder staan ​​5 natuurlijke oplossingen om te leren hoe u gewrichtspijn kunt verlichten en ontsteking en pijn.

Het kan een remedie zijn voor gewrichtspijn:

Rozenbottel

Rozenbottelpoeder is effectiever in het verlichten van gewrichtspijn dan pijnstillers. Het personeel van de University of California en het Fredericksburg Hospital kwamen met dit resultaat naar voren tijdens het bestuderen van inflammatoire gewrichtsaandoeningen.

‘Dit is heel belangrijk nieuws voor mensen met artritis. Het beste van de effectiviteit van rozenbottels is dat ze zonder recept voor iedereen beschikbaar zijn, zonder dat ze te maken krijgen met bijwerkingen die niet gezegd kunnen worden over pijnstillers. ”

Waterverbruik

Mensen die minder water in hun lichaam hebben, zijn sneller vatbaar voor vermoeidheid, ziekte en veroudering van hun weefsels. Het drinken van weinig water vertraagt ​​de ontgiftingscapaciteit van het lichaam en veroorzaakt nierstagnatie, wat veel directe en indirecte symptomen veroorzaakt. 

Een van de beste tegengiffen voor gewrichtsslijtage is waterinname. Dit wordt ondersteund door tal van onderzoeken en kan worden bevestigd door waarnemingen. Drink meer water en binnen een paar dagen zul je een dramatische verbetering zien in de conditie van je polsen, ellebogen en knieën.

Eten

Als je drie keer per dag stopt met het eten van vlees en overschakelt naar een plantaardig dieet dat zelfs dagelijks een of twee porties superfood toevoegt, kun je zeer snelle resultaten verwachten. 

We kennen een aantal kruiden en andere voedingsmiddelen in de categorie superfood waarvan bekend is dat ze ontstekingsremmende effecten hebben, zoals bosbessen, bramen en gezonde oliën. Maar margarines doen precies het tegenovergestelde.

B-vitamines en artritis

Jaren geleden realiseerden artsen zich dat ze de symptomen van reumatoïde artritis konden verminderen door één B-vitamine in te nemen en nog effectiever door een andere toe te voegen. Het is sneller en effectiever om grote hoeveelheden B-complex supplementen te gebruiken dan om individueel met B-vitamines te experimenteren.

Een studie gepubliceerd in het Journal of the American College of Nutrition stelt dat foliumzuur (6400 mcg) en B12 (20 mcg) artrose verlichten. En een andere studie, gepubliceerd in het Duitse Schmerz, beschreef de analgetische effecten van vitamine B1, B2 en B12. De onderzoekers zijn van mening dat het veel effectiever is om deze vitamines samen te nemen dan ze afzonderlijk in te nemen.

Andere voedingssupplementen

  • Glucosamine
  • Glucosamine (glucosamine) helpt bij de functie van gewrichtsweefsel blootgesteld aan wrijving en bij de regeneratie van kraakbeenweefsel.
  • Chondroïtine (Chondroïtine is een van de belangrijkste componenten van kraakbeen en wordt gekenmerkt door een uitstekend waterhoudend vermogen).
  • MSM (MSM, een algemeen aanvaarde vorm van gewrichtspijnstiller, is een vorm van organische zwavel. Bij atleten bevordert het ontstekingsremmende effect van MSM een snellere regeneratie en handhaaft het de gewrichten, pijn en ontsteking).
  • Collageen (Collageen is een natuurlijk eiwit. Het is een essentieel onderdeel voor botten, kraakbeen, pezen, ligamenten en ander bindweefsel).

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *